Jdi na obsah Jdi na menu
 


Metin2 Postavy

Válečník

Válečníci hrají díky svým schopnostem a těžké výzbroji významnou roli v boji zblízka. Jejich veškeré úsilí se zaměřuje na ocelově pevné tělo a vyrovnanou, klidnou mysl.

Podle toho, jakou si zvolí specializaci, můžou dvouručními meči napáchat zničující škodu nebo mečem a štítem zručně odvrátit útoky nepřítele.

 

Ninja

Ninjové jsou profesionální vrazi, kteří jsou schopni kdykoliv zákeřně a bez hlesu zaútočit.. Aby si zachovali co největší zručnost a rychlost, nosí jen lehká brnění. To jim umožňuje bleskové pohyby a velkou pohyblivost.

Podle toho, jakou mají specializaci, umí Ninjové jak mistrovsky zacházet s dýkou, tak i v boji na dálku manipulovat lukem a šípem.

 

Šaman

Požehnáni moudrostí dlouhého a intenzivního studia, využívají šamani v boji kouzla a magii. Přitom prospívají jejich mystické schopnosti nejen jim samým, ale i jejich spolubojovníkům a pomocníkům.

Díky specializaci mají šamani možnost zesílit útoky nebo vyvolat různá kouzla na léčbu a podporu.

 

Sura

Surové jsou bojovníci, kteří získali magické síly jakmile prohlásili, že jsou připraveni nechat vyklíčit ve vlastní náruči sémě ďábla. Díky tomu jsou schopni se v boji tělo na tělo hbitě ubránit mečem nebo v boji na dálku poškodit soupeře magií.

Díky specializaci vylepšují Surové svoje kouzla útoku nebo získávají další posilující kouzla.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář